Komend weekend niet mogelijk online te bestellen: Vanaf vrijdagavond 3 april 21.00 uur tot maandagochtend 6 april 8.30 uur is het niet mogelijk om te bestellen op onze website. Er wordt onderhoud uitgevoerd op onze systemen. Onze product- en schoonmaakinformatie blijft wel gewoon continu beschikbaar voor u om te raadplegen. We danken u voor uw begrip.

Corona & vertraagde leveringen: door het toenemende aantal bestellingen vanwege het coronavirus, hebben onze leveringen momenteel vertraging. Dit kan tot enkele werkdagen oplopen, maar wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! 

Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Wetrok Monovac Freedom snoerloze stofzuiger

120386
1.380,-
Beschrijving

Snoerloze stofzuiger. Struikelgevaar door het snoer en zoeken naar een stopcontact behoren tot het verleden, waardoor hij flexibel is in gebruik. De kabel is vervangen door een Lithium iron batterij die, indien volledig opgeladen, tot wel 45 minuten mee gaat. De Monovac Freedom is ook uitgerust met de nieuwe Touch‘n’Clean functionaliteit, die zorgt voor een energiebesparing tot wel 30%, ingebouwde Lithium iron batterij, batterijlader, telescoopzuigbuis, zuigslang, combinatiezuigmondstuk, meubel- en radiatorzuigmondstuk, fleecestofzuigerzak. Deze stofzuiger mag alleen gebruikt worden in combinatie met een fleece stofzuigerzak (dus niet met een papieren zak).


Dit artikel valt onder de ADR-voorschriften. De levertermijn kan hierdoor mogelijk met een werkdag verlengd worden.

Productspecificaties
Product
Merk
Wetrok
Kwaliteit
Premium Assortiment
Besteleenheid
Stuk
Algemeen
Kleur
Groen/blauw
Technisch
Snoerloos
Ja
Batterijlader ingebouwd
Nee
Aansluitingsmogelijkheden elektrische toebehoren
Nee
Lengte zuigslang
2,5 m
Geluidsdrukniveau dB(A)
53,0 dB
Onderdruk
120,0 mBar
Spanning
36,0 V
Plaats filter
Vóór de motor
Filterklasse
M
Soort filter
HEPA
Soort batterij
Lithium iron
Geluidsvermogen dB(A)
65,0 dB
Vermogen
330,0 W
m² prestatie
200,0 m²/u
Luchtverplaatsing
30,7 l/s
Inzetduur batterij
45 minuten met ingebouwde Lithium iron batterij
Filtering
Stofzak capaciteit
3,0 l
Afmetingen en gewicht
Breedte
32,0 cm
Lengte
40,0 cm
Hoogte
38,0 cm
Gewicht
8,0 kg
Inhoud
3,0 l

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles