Werkzaamheden website: Op woensdag 12 augustus zal onze website tot uiterlijk 11:00 uur niet (goed) bereikbaar zijn wegens onderhoud. Onze excuses voor het ongemak.

Corona & vertraagde leveringen: door het hoge aantal bestellingen kunnen onze leveringen mogelijk wat vertraging oplopen.
Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Vive Floor Extra 10 x 1 l ABIPAC

114193
89,59
Beschrijving
Ecologisch verantwoorde, alkalische vloerreiniger voor het dagelijks verwijderen van sterk gehechte vervuiling. Sterk geconcentreerd, sterk vetoplossend en zwakschuimend. Uitermate geschikt voor reiniging met schrob-/zuigmachine. Door de specifieke samenstelling reinigt Vive® Floor Extra met een lage dosering snel en effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. Het prettige parfum laat de gereinigde ruimte langdurig fris ruiken.
Toepasbaar op alle waterbestendige vloeren zonder polymeer- of wasbeschermlagen. Dit product is bekroond met het Europees Ecolabel en een Cradle to Cradle Gold certificaat. pH-waarde puur: 13 - 13,5.


Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kiest u iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
13.5
Kleur
Geel
Geur
Karakteristiek
Certificering
Cradle to Cradle Gold, Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
40-60 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles