Corona & vertraagde leveringen: door het toenemende aantal bestellingen vanwege het coronavirus, hebben onze leveringen momenteel vertraging. Dit kan tot enkele werkdagen oplopen, maar wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! 

Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Triple-T Microfresh 16 x 500 ml

114188
99,24
Beschrijving
Speciaal toepassingsmiddel met een frisse en langdurige geur met Cradle to Cradle Gold certificaat. Dit product wordt gebruikt in combinatie met microvezelreiniging. Wordt geleverd zonder trigger. pH-waarde puur: 6,0 - 8,0.


Triple-T is een nieuw schoonmaaksysteem dat staat voor prettiger, veiliger en efficiënter schoonmaken. Vaklieden verdienen de beste materialen en professionele middelen die hun werk prettiger maken. Én een optimaal resultaat leveren. De methode van Triple-T werkt met middelen die voorzien zijn van een Cradle to Cradle Gold certificaat. Door de slimme inzet van middelen en tools is Triple-T in alle opzichten duurzaam voor mens en milieu.

Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 16 stuks
Algemeen
pH-waarde
7
Kleur
Kleurloos
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold, Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
0,5 l
Gebruik en toepassing
Dosering
1 x sprayen in met water gevulde sprenkelfles
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles