Corona & vertraagde leveringen: door het toenemende aantal bestellingen vanwege het coronavirus, hebben onze leveringen momenteel vertraging. Dit kan tot enkele werkdagen oplopen, maar wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! 

Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Salex 4 x 2½ l

114266
68,50
Beschrijving
Licht alkalisch, niet geparfumeerd keukenreinigingsmiddel. Salex is zwakschuimend en bijzonder geschikt voor het verwijderen van dierlijke en plantaardige vetten en oliën. Salex lost direct op in water. Het gebruik van heet water verhoogt de werking. Salex is geschikt voor gebruik in de schrob-/zuigmachine.
Salex is geschikt voor gebruik in grootkeukens van ziekenhuizen, verpleegtehuizen, restaurants, hotels, e.d. Salex wordt toegepast voor het reinigen van vloeren, wanden en grootkeukeninstallaties. Tevens geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. pH-waarde puur: 9,0 -10,0.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 4 stuks
Algemeen
pH-waarde
9.5
Kleur
Kleurloos
Geur
Niet geparfumeerd
Afmetingen en gewicht
Inhoud
2,5 l
Gebruik en toepassing
Dosering
50-1000 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles