Vive Sanitary Blue 10 x 1 l ABIPAC

114194
Beschrijving
Ecologisch dagelijks reinigingsmiddel voor de gehele sanitaire ruimte. Hoog geconcentreerd, sterk reinigend vermogen en kalkwerende werking. Vive® Sanitary Blue heeft een aangename, langdurige, frisse geur. Verwijdert effectief en snel organische vervuiling. Door de mildzure samenstelling vermindert de vorming van kalk en kalkzeepaanslag, waardoor de frequentie van ontkalken kan afnemen. Mild voor de handen. Vive® Sanitary Blue is veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse sanitairreiniger. Gebruiksvriendelijk en veelzijdig toe te passen voor het reinigen - met de sopmethode - van alle afwasbare oppervlakken en voorwerpen van sanitairruimten en toiletten.
Door de specifieke samenstelling reinigt Vive® Sanitary Blue met een lage dosering snel en effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. Het prettige parfum laat een frisse geur achter. Door het gebruik van alcohol droogt Vive® Sanitary Blue snel en streeploos op en geeft een stralend schoon en glanzend oppervlak. Naspoelen of nadrogen niet nodig. Dit product is bekroond met het Europees Ecolabel en een Cradle to Cradle Gold certificaat. pH-waarde puur: 3,0 - 4,0.


Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kies je iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
3.5
Kleur
Blauw
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
20 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles