Werkzaamheden website: Op woensdag 12 augustus zal onze website tot uiterlijk 11:00 uur niet (goed) bereikbaar zijn wegens onderhoud. Onze excuses voor het ongemak.

Corona & vertraagde leveringen: door het hoge aantal bestellingen kunnen onze leveringen mogelijk wat vertraging oplopen.
Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

CSB 4 x 2½ l

114254
48,33
Beschrijving
Stroef, uitwrijfbaar en zwakschuimend gecombineerd middel, met zijdeglans. CSB is in hoge mate vuilafstotend en streepbestendig.
Toepasbaar voor dagelijks en periodiek onderhoud van vloeren met of zonder polymeer beschermlaag. CSB is geschikt voor alle soorten vloeren, met uitzondering van onverzegelde houten vloeren en andere niet waterbestendige vloeren. CSB is bijzonder geschikt voor kunststof sportvloeren. pH-waarde puur: 7,0-8,0.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 4 stuks
Algemeen
pH-waarde
7.5
Kleur
Geel
Geur
Geparfumeerd
Afmetingen en gewicht
Inhoud
2,5 l
Gebruik en toepassing
Dosering
25-300 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles