Advies

Wij ondersteunen u bij het oplossen van al uw schoonmaakvraagstukken

Er zijn ontelbare uitdagingen waar u dagelijks mee te maken heeft. Praktische zaken, zoals het vinden van de beste middelen, materialen en methodes voor uw organisatie, of vragen over efficiënt vloeronderhoud. Maar ook meer strategische vraagstukken, bijvoorbeeld over personeelswerving, planning, vitaliteit en duurzaamheid zijn aan de orde. Alpheios denkt graag met u mee in herkenbare en uiteenlopende thema’s, zoals:

  • Welke middelen en materialen passen het beste bij mijn gebouw en bij de doelen van mijn organisatie?
  • Hoe kan ik mijn vloeren het beste onderhouden?
  • Hoe stel ik de beste schoonmaakprotocollen op en hoe vertaal ik deze naar de praktijk?
  • Hoe voorkom ik een uitbraak in mijn zorginstelling, en hoe bestrijd ik een uitbraak als deze toch opduikt?
  • Hoe vind ik de beste mensen en hoe bind ik hen langdurig aan mijn organisatie?
  • Hoe stel ik een ontwikkelingsplan op voor mijn medewerkers?
  • Hoe zorg ik dat mijn schoonmakers hun werk zo lang mogelijk vitaal, met trots en plezier kunnen doen?
 
 
afbeelding

Onze aanpak

We gaan met u in gesprek om uw doelen vast te stellen en de mogelijke dieper liggende vragen achter uw vraag te achterhalen. Samen bekijken waar u en uw organisatie behoefte aan hebben. Dit kan beginnen met een analyse om uw huidige situatie in kaart te brengen. Het kan ook zomaar zijn dat u behoefte heeft aan een totaalplan om mensen, middelen, methodes en machines beter op elkaar af te stemmen. Of dat u een advies nodig heeft in welke opleidingen geschikt zijn voor de doelen die u stelt voor uw medewerkers. Elke uitdaging is anders, maar wij gaan die diverse uitdagingen graag met u aan. U profiteert daarbij van alle kennis en kunde die onze adviseurs al in soortgelijke situaties, organisaties en sectoren hebben opgedaan, en wij van uw ervaringen in de praktijk. Zo leren we van elkaar en verbeteren we beiden.

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op! Dat kan telefonisch of per e-mail via onderstaande knoppen. We helpen u zo snel mogelijk met uw vraag of verzoek.