Onze analyses

Hoe brengen we jouw huidige en gewenste situatie in kaart?

Schoonmaak is dagelijks ontwikkelen, leren, corrigeren en bijsturen. Vaak weet je wel dat er verbeterpunten zijn, maar is het moeilijk om helder te krijgen waar die liggen en hoe je er concreet mee aan de slag kunt. Wij kunnen je helpen met verschillende analysetools. We brengen je huidige en/of gewenste situatie in kaart en adviseren over de vervolgstappen. Zo helpen we je bij vraagstukken als:

  • Wat gaat er goed en wat zijn verbeterpunten in mijn schoonmaakorganisatie?
  • Hoe schoon en veilig is mijn gebouw?
  • Hoe gastvrij vinden klanten/bewoners/patiënten onze organisatie?

De opbouw van onze analyses is altijd ongeveer gelijk, maar het doel kan natuurlijk verschillen. We komen dus eerst langs in jouw organisatie om te achterhalen wat je precies wilt analyseren. En niet onbelangrijk: wat je daarmee hoopt te bereiken.

afbeelding

Wat kun je van ons verwachten?

Vervolgens gaan we echt de vloer op en bekijken we afhankelijk van jouw doelen hoe de huidige situatie is. Je ontvangt dan een rapport met onze bevindingen. Als je dat wilt, vertalen we die bevindingen samen naar actiepunten, waarmee je direct of op de lange termijn aan de slag kunt. We maken een totaalplan om mensen, middelen, methodes en machines beter op elkaar af te stemmen. Jij profiteert daarbij van de kennis en kunde die onze adviseurs al in soortgelijke situaties, organisaties en sectoren hebben opgedaan, en wij van jouw ervaringen in de praktijk. Zo leren we van elkaar en verbeteren we allebei!

Je krijgt van ons een rapportage, inclusief plan van aanpak, op papier én in de praktijk. We zeggen wel eens: “Wij gaan niet weg totdat het is geregeld”. En dat dóen we ook echt. Als je er behoefte aan hebt, helpen we je dus ook bij de volledige implementatie.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je meer inzicht in de prestaties van je schoonmaakorganisatie, de hygiëne en veiligheid in je gebouw of de gastvrijheid van je medewerkers? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze analyses.