Reo-Jour 10 x 1 l ABIPAC

114177
Beschrijving
Hoog geconcentreerde twee-in-één dagelijkse allesreiniger die krachtig en snel reinigt en een prettige, langdurige geur achterlaat. Zuinig in gebruik dankzij een uitstekend resultaat bij lage dosering. Reo-Jour is door de lage schuimvorming geschikt als middel voor in de schrob-/zuigmachine.
Door de milde samenstelling is Reo-Jour veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse interieurreiniger. Gebruiksvriendelijk en eenvoudig door een veelzijdige toepasbaarheid op alle afwasbare oppervlakken en voorwerpen. Door de specifieke samenstelling reinigt Reo-Jour met een lage dosering snel en effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. Door het gebruik van alcohol droogt Reo-Jour snel en streeploos op.
Speciaal ontwikkeld voor het veilig, snel en efficiënt reinigen van alle afwasbare oppervlakken in het interieur. Reo-Jour is geschikt voor de sopmethode, moppen en het schrob-/zuigen van de vloer. Verwijdert snel en eenvoudig vlekken en vuil van alle afwasbare oppervlakken zoals deuren, muren, kunststof oppervlakken, metaal en gelakt hout. pH-waarde puur: 6,0 - 7,0.
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
6.5
Kleur
Groen
Geur
Geparfumeerd
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
10-50 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee
Signaalwoord
Waarschuwing

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles