Werkzaamheden website: Op woensdag 12 augustus zal onze website tot uiterlijk 11:00 uur niet (goed) bereikbaar zijn wegens onderhoud. Onze excuses voor het ongemak.

Corona & vertraagde leveringen: door het hoge aantal bestellingen kunnen onze leveringen mogelijk wat vertraging oplopen.
Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Reocid 10 x 1 l ABIPAC

114175
49,13
Beschrijving
Krachtig en geconcentreerd dagelijks interieurreinigingsmiddel, met een langdurig frisse geur. Reocid verhindert - bij regelmatig gebruik - de opbouw van kalkaanslag en laat een streepvrij en glanzend oppervlak achter. Reocid is bijzonder handmild. Toepasbaar voor alle schoonmaakwerkzaamheden die met water worden uitgevoerd, zoals het reinigen van kunststof of gelakte oppervlakken, (tegel)wanden enz. en voor de reiniging van alle soorten waterbestendige vloeren, al dan niet behandeld met een beschermlaag. pH-waarde puur: 4,0- 5,0.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
4.5
Kleur
Groen
Geur
Geparfumeerd
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
10-100 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles