Vive Biosan 10 x 1 l ABIPAC

114152
Beschrijving
Dubbelactief dagelijks sanitairreinigingsmiddel met EU-Ecolabel certificaat, dat het sanitair doeltreffend reinigt én onaangename geuren in het sanitair en aanverwante ruimten effectief bestrijdt. De niet-pathogene bacteriën in Vive Biosan zorgen ervoor dat ingedrongen urine en andere geurveroorzakende stoffen op biologische wijze worden afgebroken. Daarnaast heeft Vive Biosan een uitstekend reinigend vermogen en droogt het streeploos op. Vive Biosan is geschikt voor alle waterbestendige afwerkmaterialen.
Uitermate geschikt voor sanitaire units en aanverwante ruimten waarbij zich geurproblemen voordoen. Voor de dagelijks reiniging van het gehele sanitair, wasbakken, toiletpotten, urinoirs, deuren, (tegel)wanden en vloeren. Vive Biosan is ook geschikt voor het reinigen van moppen en werkdoeken. pH-waarde puur: 6,2 - 6,8.


Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.
Certificaten
Keurmerk logo EU-ecolabel
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
6.5
Kleur
Blauw
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
20-1000 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles