Corona & vertraagde leveringen: door het hoge aantal bestellingen kunnen onze leveringen mogelijk wat vertraging oplopen.
Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Exal-Forte 2 x 5 l

114206
79,21
Beschrijving
Geconcentreerd krachtig reinigingsmiddel met een frisse geur. Dit product is zwakschuimend en kan in de schrob-/zuigmachine worden toegepast.
Toepasbaar voor het dagelijks en periodiek reinigen van waterbestendige - zeer sterk vervuilde - vloeren zonder beschermlaag en voor het verwijderen van oplosmiddelen. Ook geschikt voor wanden, deuren, kozijnen, werkbladen, etc. Als reinigingsmiddel verwijdert Exal-Forte moeiteloos sterk gehechte vettige en olieachtige vervuiling. Exal-Forte is ook geschikt voor het reinigen van onverzegelde houten vloeren of in te zetten als stripper voor het verwijderen van polymeer- en waslagen van linoleum vloeren. pH-waarde puur: 8,5 - 9,5.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 2 stuks
Algemeen
pH-waarde
9.3
Kleur
Geel
Geur
Citrus
Afmetingen en gewicht
Inhoud
5,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
50-4000 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles