Thema beleving

De schoonmaakprofessional als sleutel voor een vitale en gastvrije organisatie

Hoe beleeft een bezoeker de schoonmaak in jouw organisatie? Vanaf het moment dat iemand binnen stapt, dragen verschillende factoren bij aan die beleving. Jouw schoonmaakprofessionals hebben hier, bewust of onbewust, grote invloed op. Wij geloven dat een schoonmaker die trots is op zijn of haar vak, automatisch vitaliteit en gastvrijheid uitstraalt. Schoonmakers voelen zich dan ook ontzettend verantwoordelijk voor het schoonmaakresultaat in jouw organisatie. Het werkplezier van jouw schoonmakers is dus van essentieel belang voor de schoonmaakbeleving!

afbeelding
 

Wat betekent beleving voor jouw organisatie?

Wij laten de schoonmaker ervaren hoe hij/zij het verschil mag maken en het beste tot zijn recht komt. We helpen je om jouw schoonmaakmedewerkers zichtbaar te maken en zich welkom, goed en veilig te laten voelen. Schoonmaakmedewerkers worden trotser op hun werk, presteren beter en dragen zo optimaal bij aan een omgeving met een schone en gastvrije uitstraling. Het resultaat hiervan: jouw schoonmaakdienst levert altijd een positieve bijdrage aan de gebruikerstevredenheid.

Hoe helpen wij?

Samen bekijken we wat er nodig en wenselijk is om het werkplezier van je vakmensen te verhogen en hen beter zichtbaar te maken. Door te spreken met een dwarsdoorsnede van jouw organisatie, te bekijken waar de behoeftes liggen en een grondige analyse te doen, komen we samen tot een passende aanpak. We dagen je uit om de schoonmaakprofessional het podium te geven dat hij of zij verdient en we bieden je de tools om dit ook waar te maken. Uiteraard helpen we je ook met het implementeren van de gewenste (gedrags)veranderingen als je daar behoefte aan hebt. Met als gevolg dat je medewerkers beter presteren, trots zijn op hun werk en dat ook uitstralen. Jouw vakmensen zijn de sleutel tot een schone omgeving met een vitale en gastvrije uitstraling!

 

Uitdaging op het gebied van beleving of gastvrijheid?

We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.