NIEUW IN 2020: de Triple-T E-trolley

Elektrisch aangedreven schoonmaaktrolley: een last van uw schouders

Schoonmaakprofessionals moeten vaak veel kracht zetten om hun schoonmaakwagen te verplaatsen. Hoogpolig tapijt, zwaar beladen trolleys of lange afstanden tussen locaties maken het een uitdaging om de juiste middelen op de juiste plek te krijgen. Het schoonmaakvak is van vitaal belang, maar het vergt veel van het lichaam van uw vakmensen. U wilt toch dat al uw medewerkers gezond hun pensioen kunnen bereiken? De Triple-T E-trolley maakt dit een stuk makkelijker.

De Triple-T E-trolley is een elektrisch aangedreven schoonmaaktrolley. De motor vangt de kracht op die uw schoonmaakprofessional normaal levert met het duwen van de trolley. De trolley rijdt bijna vanzelf en de schouders en rug van de schoonmaker worden minder belast, waardoor klachten worden voorkomen.

De gezondheid van de schoonmaakprofessional centraal

Gezonde vakmensen zijn de sleutel tot uw schoonmaakorganisatie. Ergonomie is daarom ontzettend belangrijk. Bij het ontwikkelen van de elektrisch aangedreven schoonmaaktrolley stond de schoonmaakmedewerker centraal. We zagen een aantal uitdagingen waar schoonmakers dagelijks mee te maken krijgen. De E-trolley is ons antwoord op onderstaande uitdagingen:

Stroeve vloeren en hoogpolig tapijt

Gladde vloeren vormen geen probleem voor een normaal beladen Triple-T trolley. Hoogpolige tapijtvloeren die je vaak in kantooromgevingen ziet, vereisen echter nogal wat kracht van de schoonmaakmedewerker.

Zware belading

Het is niet wenselijk, maar trolleys worden vaak zwaar beladen. Hierdoor is het verplaatsen van de trolley moeilijk, zelfs op gladde vloeren. Daarnaast zien we dat fysiek kleinere schoonmaakmedewerker nu vaak boven zijn/haar zwaartepunt duwt. Dit kan rug- en schouderklachten veroorzaken wanneer er regelmatig zwaar geduwd wordt.

Lange afstanden overbruggen

Soms moet er best een afstand afgelegd worden voordat de schoonmaakprofessional op de plaats van bestemming is. Het duwen van een gevulde trolley over een langere afstand kost veel energie, die beter ingezet kan worden om de schoonmaaktaken uit te voeren.

Hoe werkt de Triple-T E-trolley?

Onder de Triple-T schoonmaaktrolley wordt een elektrische aandrijving gemonteerd. De aandrijving wordt gevoed door een Lithium-ion of loodzuur batterij. De motor heeft een wiel dat de trolley vooruit duwt. Doordat dit wiel 360 graden kan draaien, is de trolley makkelijk te besturen.

Vanuit het handvat van de Triple-T E-trolley wordt de elektrische aandrijving bediend met een gebruiksvriendelijke controller De elektrisch aangedreven trolley is beschikbaar in de maten Medium (100 cm breed) en Large (137 cm breed).

 
 
afbeelding

Triple-T E-trolley bestellen?

De trolley is verkrijgbaar in de maten Medium en Large. Neem contact op met uw accountmanager om de E-trolley te bestellen

Van standaard trolley naar E-trolley

Heeft u al een M of L Triple-T trolley in gebruik en bent u geïnteresseerd in de E-trolley? Dan is het mogelijk om deze om te bouwen naar een E-trolley.

Vraag uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

 
 
medewerker

In het kort: ons Triple-T Concept

Triple-T staat voor prettiger, veiliger en efficiënter schoonmaken. Met ambitie, advies, training, slimme middelen en de trolley als bouwstenen. Het schoonmaakconcept Triple-T past volledig bij de steeds dynamischere rol die de professional inneemt in een facilitaire organisatie: van gastheer, housekeeper of voedingsassistent tot desinfectiespecialist. Triple-T is hét flexibele maatwerksysteem dat zich hier omheen vormt.

Meer over het Triple-T concept