Professioneel advies & begeleiding

Advies (APS)

Streeft u voor uw schoonmaakorganisatie naar performanceverbetering? Zoekt u naar betere kwaliteit, lagere kosten, meer stabiliteit of een lager ziekteverzuim? Op basis van úw doelen en ambities analyseren onze adviesspecialisten uw organisatie. U krijgt een adviesrapportage in handen, met implementatieplan dat ook door hen gerealiseerd wordt. U profiteert daarbij van alle kennis en kunde die onze adviseurs in soortgelijke situaties hebben opgedaan. Zo leren we van elkaar en verbeteren we beiden. Dát is partnerschap in de ogen van Alpheios.

Wilt u een goed en kritisch gesprek over de performance van uw schoonmaakorganisatie? Neem contact met ons op. Wij voeren dit gesprek graag met u.

Training en begeleiding

Nieuwe medewerkers, nieuwe omstandigheden, veranderende regelgeving of een wens tot performanceverbetering. Er zijn legio motieven om te investeren in de ontwikkeling van uw mensen. Dit zijn investeringen die renderen. In onze visie beginnen we bij de ontwikkelwensen en leerdoelen voor uw mensen, in lijn met de ambities van uw organisatie. Zodat onze trainingen en begeleidingstrajecten zo optimaal mogelijk hieraan bijdragen. Standaard volstaat al lang niet meer. We willen daarom graag weten hoe we u het beste kunnen helpen. Neem contact met ons op voor een goed gesprek.