Corona & vertraagde leveringen: door het toenemende aantal bestellingen vanwege het coronavirus, hebben onze leveringen momenteel vertraging. Dit kan tot enkele werkdagen oplopen, maar wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! 

Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Unger Stingray basis handset 330

117298
275,10
Beschrijving
Stingray binnenreinigings-set met een korte en twee lange Easy-Click-stang bestaat uit: 1x Stingray basis-handapparaat, 1x reinigingsvloeistof (150 ml), 1x microvezel-TriPad, 1x Easy-Click-stang à 0,63m, 2x Easy-Click-stang à 1,24m,1x 2x AA batterijen. Voordelen: sneller, sproeien en reinigen in slechts één beweging, gelijktijdige reiniging van ramen en kozijnen, ingebed sproeisysteem voorkomt dat vloeistoffen op ongewenste plaatsen terechtkomen. Navegen niet nodig. Flexibel, de unieke driehoekige vorm van de TriPads vereenvoudigd het schoonmaken in de hoeken lastig bereikbare plaatsen, eenvoudig en snel aanpassen op werkhoogten van 0 tot en met 4 m.
Productspecificaties
Product
Merk
Unger
Besteleenheid
Set
Algemeen
Kleur
Zwart

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles