Werkzaamheden website: Op woensdag 12 augustus zal onze website tot uiterlijk 11:00 uur niet (goed) bereikbaar zijn wegens onderhoud. Onze excuses voor het ongemak.

Corona & vertraagde leveringen: door het hoge aantal bestellingen kunnen onze leveringen mogelijk wat vertraging oplopen.
Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Wet-Car 37

100267
1.063,11
Beschrijving
Zeer robuust 2-emmers vlakmopsysteem. Dit dubbele vlakmopsysteem met een inhoud van 37 l is compleet uitgerust met: een RVS onderstel met wielen en duwbeugel, emmer 22 l groen met handvat, emmer 15 l blauw met handvat, draadkorf voor 2 emmers 8 l, emmer 8 l groen, emmer 8 l blauw, RVS vlakmop-pers, Drewell 450 (RVS vlakmopraam van 45 cm) met een aluminium steel van 1.40 m en de Vlakmop 450. Een compleet systeem om direct van start te kunnen gaan. Let op: alle onderdelen worden standaard los geleverd. Wilt u deze set gemonteerd geleverd krijgen, dan verzoeken wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice.
Documenten
Productspecificaties
Product
Besteleenheid
Set
Algemeen
Kleur
Groen/blauw

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles