Werkzaamheden website: Op woensdag 12 augustus zal onze website tot uiterlijk 11:00 uur niet (goed) bereikbaar zijn wegens onderhoud. Onze excuses voor het ongemak.

Corona & vertraagde leveringen: door het hoge aantal bestellingen kunnen onze leveringen mogelijk wat vertraging oplopen.
Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Calexan 10 x 1 l ABIPAC

114156
64,26
Beschrijving
Vloeibaar laagschuimend zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalk-, kalkzeepafzetting en urinesteenaanslag. Ook geschikt voor het verwijderen van cementwaas op zuurbestendige stenen vloeren en wanden.
Calexan wordt gebruikt in zwembaden, douches, toiletten, etc. en kan alleen worden toegepast op zuurbestendige materialen zoals vloer- en wandtegels, wastafels, badkuipen, toiletpotten en urinoirs. Calexan is laagschuimend en uitermate geschikt voor het machinale schrobwerk met een eenschijfsmachine. Niet te gebruiken op kalkhoudende steensoorten zoals marmer en travertin. pH-waarde puur: < 1,0.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
1,0
Kleur
Beige
Geur
Geparfumeerd
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
1000 ml per 10 liter water - puur
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles