Vive Sanitary Gel 15 x 750 ml

114181
Beschrijving
Ecologisch sanitairreinigingsmiddel bekroond met het Cradle to Cradle Gold certificaat. Vive® Sanitary Gel is een ingedikte, kalkwerende, dagelijkse toiletpot- en urinoirreiniger met een aangename, frisse geur. Verwijdert effectief en snel organische vervuiling. Door de mildzure samenstelling vermindert Vive® Sanitary Gel de vorming van kalkaanslag. Samen met Vive® Descaler vormt Vive® Sanitary Gel het ideale concept voor de reiniging van het volledige sanitair.
Toepasbaar voor de dagelijkse reiniging van toiletpot en urinoir. Door de speciale 750 ml flacon is Vive® Sanitary Gel gemakkelijk in het toilet of urinoir aan te brengen. Omdat Vive® Sanitary Gel is ingedikt, blijft het goed op de wand van het toilet of urinoir kleven, waardoor het optimaal kan inwerken en reinigen. Vive® Sanitary Gel spoelt gemakkelijk en volledig weg als het toilet of urinoir wordt doorgespoeld. pH-waarde puur: 2,0 - 3,0.

Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kies je iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.
Voor een lijst met producten met een Gold certificaat ga naar Certificaten en keurmerken.

Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/ het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.
Certificaten
Keurmerk logo cradle to cradle
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 15 stuks
Algemeen
pH-waarde
2.5
Kleur
Roze
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Afmetingen en gewicht
Inhoud
0,75 l
Gebruik en toepassing
Dosering
puur
Ready-to-use
Ja
Geleverd met spraykop
Nee
Signaalwoord
Waarschuwing

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles