Wat is er vernieuwd aan de Triple-T trolley?

De ontwikkeling van de Triple-T trolley staat niet stil. Er is gewerkt aan kleine en grote innovaties die het werk van de schoonmaakprofessional makkelijker maken. De grootste updates zijn onze Triple-T E-trolley en de magnetische bestickering. Deze verbeteren de trolley op het gebied van ergonomie en veiligheid. Daarnaast zijn er nog enkele kleine toevoegingen zoals een verbeterd slot en deurstopper en stevigere wielen.

Triple-T E-trolley

De Triple-T E-trolley is een elektrisch aangedreven schoonmaaktrolley. De elektrische motor vangt de kracht op die een schoonmaker normaal moet leveren tijdens het duwen van de trolley. Stroeve vloeren, zoals hoogpolig tapijt, vormen geen obstakel meer. Maar ook zwaar beladen trolleys en lange afstanden zijn geen probleem. Rug en schouders van uw vakmensen worden hierdoor minder belast.

Meer over de E-trolley
 
 
 
 

Triple-T magnetische bestickering

De trolley personaliseren met eigen bestickering was al mogelijk. Vanaf nu kan dit ook met magnetische bestickering! Daardoor is het mogelijk om magneten of magneetplaten op de trolley te bevestigen.

De magneetsticker maakt de trolley geschikt voor:

  • Thema-gerichte communicatie
  • Communicatie met de gebruikers van het gebouw
  • Communicatie met de schoonmaakmedewerker (bijv. werktaakkaarten bevestigen aan de trolley)
Triple-T kleine deurstopper

Het is nu ook mogelijk om de kleine deur van de Triple-T trolley vast te zetten. Door de deurstopper te monteren op de bumper, blijft de kleine deur open staan wanneer er een externe afvalzakhouder is gemonteerd.

Triple-T foamwielen

De foamwielen zorgen ervoor dat de Triple-T trolley nog beter rolt op tegels, tapijt of onregelmatige ondergrond. Daarnaast is het geluid en de trilling van de trolley verminderd.

Triple-T radiaalslot met uitneembare sleutel

Het vernieuwde radiaalslot biedt de mogelijkheid om de sleutel óók bij het openen van de Triple-T trolley eruit te pakken. De kans dat een sleutel afbreekt neemt hierdoor af.

Meer weten?

Heeft u vragen over een van deze ontwikkelingen of heeft u advies nodig? We helpen u graag!

Contacteer ons