Triple-T Interior Green 16 x 500 ml

114187
Beschrijving

Ready-to-use interieurreiniger in sprayflacon met Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat. Wordt geleverd zonder trigger.
Triple-T Interior Green is een gebruiksklaar interieurreinigingsmiddel op alcoholbasis met een frisse geur. Geschikt voor het verwijderen van vingertasten en vlekken van alle afwasbare oppervlakken, meubilair, glas, spiegels en voor het verwijderen van vlekken uit tapijt en meubelstoffen. Droogt snel en streeploos op. En geeft een stralend schoon en glanzend oppervlak zonder naspoelen of nadrogen.
Triple-T Interior Green is veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse interieurreiniger. Gebruiksvriendelijk, snel en veelzijdig toe te passen. Door de specifieke samenstelling reinigt Triple-T Interior Green effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. pH-waarde puur: 10,5.

Triple-T is een nieuw schoonmaaksysteem dat staat voor prettiger, veiliger en efficiënter schoonmaken. Vaklieden verdienen de beste materialen en professionele middelen die hun werk prettiger maken. Én een optimaal resultaat leveren. De methode van Triple-T werkt met middelen die voorzien zijn van het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat. Door de slimme inzet van middelen en tools is Triple-T in alle opzichten duurzaam voor mens en milieu.
Voor een lijst met producten met een Gold certificaat ga naar Certificaten en keurmerken.

Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/ het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.
Certificaten
Keurmerk logo cradle to cradle Keurmerk logo EU-ecolabel
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 16 stuks
Algemeen
pH-waarde
10.5
Kleur
Groen
Geur
Oplosmiddel
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
0,5 l
Gebruik en toepassing
Dosering
puur
Ready-to-use
Ja
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles