Corona & vertraagde leveringen: door het toenemende aantal bestellingen vanwege het coronavirus, hebben onze leveringen momenteel vertraging. Dit kan tot enkele werkdagen oplopen, maar wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te beleveren! 

Ook kan het voorvallen dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Indien u vragen heeft, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Mepol AXM 2 x 5 l

117283
86,78
Beschrijving
Extra matte en stroeve polymeeremulsie met een hoog vaste stoffengehalte. Mepol-AXM levert een stroeve, extra matte, harde beschermlaag en is bestand tegen de inwerking van alcohol zoals handalcohol. Bovendien is Mepol-AXM bestand tegen desinfectiemiddelen. Vloeren die behandeld zijn met Mepol-AXM zijn eenvoudig te onderhouden door middel van stofwissen, natte en/of droge onderhoudsmethode. Beschadigingen kunnen worden hersteld door middel van sprayen en uitwrijven met een daarvoor geschikt middel.
Mepol-AXM is door zijn bestandheid tegen de inwerking van alcohol bijzonder geschikt voor de gezondheidszorg. Mepol-AXM is geschikt voor alle soorten vloeren, met uitzondering van onverzegelde houten en andere niet-waterbestendige vloeren. Vloeren die voorzien zijn van een fabrieksfinish kunnen vragen om een speciale
aanpak, afhankelijk van de vloersoort. Vraag in dergelijke situaties om een advies.
pH-waarde puur: 8 – 9.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 2 stuks
Algemeen
pH-waarde
8.5
Kleur
Wit
Geur
Ammoniak
Afmetingen en gewicht
Inhoud
5,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
puur
Ready-to-use
Ja
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles