Op woensdag 19 mei wordt onderhoud aan onze website uitgevoerd.
Hierdoor kan de website tijdelijk niet bereikbaar zijn of traag werken. Onze excuses voor het ongemak.

Mepol-Excellence 2 x 5 l

114142
113,62
Beschrijving
Metaalgekoppelde polymeeremulsie met een hoge slijtweerstand, hoge glans en een hoog rendement. Gemakkelijk aan te brengen, ook bij hoge temperaturen.
De vloer krijgt een strak en mooi esthetisch aanzien. Mepol-Excellence is stroef en bestand tegen slijtage door intensief gebruik. Mepol-Excellence heeft een hoog vaste stoffengehalte, is gemakkelijk uitwrijfbaar en eenvoudig aan te brengen.
Vloeren die behandeld zijn met polymeer, zijn gemakkelijk te onderhouden door middel van stofwissen, natte en/of droge onderhoudsmethode. Beschadigingen aan de polymeerlaag kunnen worden hersteld door middel van sprayen en uitwrijven met een daarvoor geschikt middel.
Mepol-Excellence is uitstekend geschikt voor objecten waar hoge eisen worden gesteld aan slijtage en waar de onderhoudsfrequenties laag zijn.
Toepasbaar voor alle vloeren, met uitzondering van onverzegelde houten vloeren en andere niet-waterbestendige vloeren met als doel de vloer bestand maken tegen loopverkeer, vervuiling en water, het esthetisch aanzien verbeteren en het onderhoud vereenvoudigen. pH-waarde puur: 8,0 - 9,0.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 2 stuks
Algemeen
pH-waarde
8.5
Kleur
Wit
Geur
Ammoniak
Afmetingen en gewicht
Inhoud
5,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
puur
Ready-to-use
Ja

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles